Our tours


My foto

Tioc Emil Tiberiu

TIOC NATUR UND STUDIENREISEN

Ghid
Biolog/Ecolog si Specialist in Ecotursim
An 1975
Fondator Tioc Natur- und Studienreisen


Experienta si pregatire
Experienta indelungata pentru un timp atat de scurt! De 11 ani activ in sectorul turistic si conservarii mediului inconjurator ocupand diverse posturi si functii.
De 11 ani manager la TIOC NATUR- UND STUDIENREISEN oferind excursii specializate in natura, excursii tematice, active, implicat in diverse proiecte sociale si de conservare, membru fondator al Asociatiei de Ecoturism din Romania (AER), membru fondator al Asociatiei Prietenii Naturii Romania (reprezentant), membru fondator al Centrului de Competenta Dunarean (DCC- Belgrad, Serbia), consultant pe teme de ecoturism si marketing turistic din cadrul CJ Tulcea, colaborator al Administratiei Biosferei Delta Dunarii (ARBDD), Insitutului National de Cercetare INCDD etc

Profesie
Tehnician expert in tursim
Biolog/Ecolog, Master in Ecologie Sistemica si Dezvoltare Durabila


TIOC NATUR- UND STUDIENREISEN

Traiti, explorati si savurati unicitatea clipelor linistite din natura, intalniti locuitori care de generatii traiesc din capturarea pestelui sau crescutul ovinelor, patrundeti in peisajele de vis din Carpatii Romaniei, descoperiti pe bicicleta trasee montane neumblate sau partcipati la cursurile noastre de ski insotiti de cei mai buni monitori de ski.

Observati sub atenta indrumare a ghizilor nostri tainele naturii. Deveniti un prieten al acesteia.

TIOC NATUR- UND STUDIENREISEN
va ofera clipe de neuitat in adancul naturii. Daca doriti sa evadati din viata cotidiana, civilizatie, stress va ajutam sa ajungeti in natura nedescoperita de tavalugul dezvoltarii necontrolate, veti patrunde in casa sfanta a biodiversitatii. Va veti ascuti simturile pentru fiecare sunet si miscare. Veti deveni un prieten al naturii pentru ca ea va putea exista doar prin aportul uman. Explorati natura si ajutati-ne sa o protejam.

Calatoriti cu noi si recomandati-ne mai departe
Nu lasati urmatoarea calatorie intamplarii, ci profiati de experienta noastra si luati parte la un sejur special.

TIOC NATUR – UND STUDIENREISEN ofera excursii pentru insetatii de cunostinte in biologie, ornitologie, curiosi, istorici si sportivi.

Ne bucuram ca rezervati la noi sau la unul din partenerii nostri si va multumim frumos.